Betonlook vloeren voor regio Almere, Zeewolde en Harderwijk

Echte betonlook vloeren Almere, Zeewolde en Harderwijk

Wilt u een vloer met een betonlook in Almere, Zeewolde of Harderwijk? Onze gietvloer is een zeer realistische oplossing. De fraaie werking in het oppervlak zorgt voor de natuurlijke no-nonsense betonlook. Toch profiteert u van de eigenschappen van hard kunststof: gemakkelijk schoon te houden en bestand tegen schade, slijtage, chemicaliën, stof en vocht. Daar gaat het bij ABK Vloeren om.

Dus bent u als particulier op zoek naar de meest fraaie maar prijsvriendelijke vloeren voor uw huis, of duurzame maar representatieve vloeren voor uw bedrijfspand in Almere, Zeewolde of Harderwijk? Kom dan naar ABK Vloeren voor de beste oplossing. Neem nu contact met ons op.

Dé kunststof vloer met betonlook

Een kunststof vloer met een authentieke betonlook, is dat mogelijk? Jazeker: de betonlook wordt gecreëerd door het mengen van twee kleuren. Dat geeft de vloer zijn natuurlijke, unieke uiterlijk. Niet te onderscheiden van echt beton. Ook omdat het materiaal wordt gegoten ontstaat het effen en egale oppervlak zoals men dat gewend is van echt beton.

Uw gespecialiseerde familiebedrijf

Dankzij ruim 30 jaar ervaring heeft oprichter Arthur Bloch met ABK Vloeren een rijk portfolio opgebouwd van particuliere en zakelijke klanten in Almere, Zeewolde en Harderwijk. Bekijk op deze website de indrukwekkende resultaten die hij in zijn hechte team met o.a. zoon Michel behaalde. Bekijk de foto’s van onze showrooms, winkels, kantoren en huizen. En maak daarna een afspraak voor een inspirerend bezoek aan onze showroom in Lelystad.

Anderen bekeken ook:

Laat uw gegevens achter in het onderstaande formulier om direct een betonlook vloer offerte aan te vragen.
Gratis & geheel vrijblijvend.

Uw naam*

Woonplaats*

E-mail *

Telefoonnummer*

Aantal m²*

Ondergrond*

Type kunststofvloer*

Vraag of opmerking

Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden, deze zijn uitsluitend voor eigen gebruik.

Velden met een * zijn verplicht.
Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om de gewenste informatie te verschaffen, uw gegevens zullen niet worden verstrekt aan derden!