Gietvloer Almere

Uw nieuwe gietvloer in Almere, Zeewolde of Harderwijk

Een gietvloer is de ideale oplossing voor ruimtes zoals; garages, magazijnen, showrooms, werkvloeren, woningen, winkels en badkamers. Wilt u uw pand in Almere, Zeewolde of Harderwijk stijlvol inrichten met een tijdloze vloer die optimaal bescherming biedt tegen schade, slijtage, vocht, stof en chemicaliën? Dan zoekt u de gietvloer van ABK Vloeren in Lelystad.

Verschillende gietvloeren

Gietvloeren zijn zelfnivellerende naadloze vloerafwerkingen, vervaardigd op basis van taai en elastisch polyurethaanhars, of een zeer hard epoxyhars. Gietvloeren zijn leverbaar in talloze kleuren en duocolor. Zo is het mogelijk om uw gietvloer perfect te laten aansluiten op uw bestaande inrichting in Almere, Zeewolde, Harderwijk of regio.

Welke eigenschappen krijgt uw gietvloer?

U krijgt de gietvloer in een twee-, drie- of vierlaagssysteem. Het systeem bepaalt de uiteindelijke eigenschappen van de vloer. Het oppervlak wordt zo respectievelijk krasvast, uv-bestendig, antislip of extra decoratief. De dikte kan hierdoor variëren van 2 tot 5 mm.

Om de juiste gietvloer te krijgen die bij u past, raden wij u aan contact met ons op te nemen. Wij adviseren u dan gericht, indien gewenst vrijblijvend bij u in de hele regio Almere, Zeewolde of Harderwijk.

Vertrouwd familiebedrijf

ABK Vloeren is actief sinds 1982 in Almere, Zeewolde, Harderwijk en omgeving. Een echt familiebedrijf, met oprichter Arthur Bloch in het hechte team. Hij stelt zijn ruim 30 jaar ervaring ter beschikking om samen met zoon Michel tot perfecte resultaten te komen. ABK Vloeren staat hiermee garant voor een altijd betrokken, betrouwbare en hoogwaardige service.

Anderen bekeken ook:

Laat uw gegevens achter in het onderstaande formulier om direct een gietvloer offerte aan te vragen.
Gratis & geheel vrijblijvend.

  Uw naam*

  Woonplaats*

  E-mail *

  Telefoonnummer*

  Aantal m²*

  Ondergrond*

  Type kunststofvloer*

  Vraag of opmerking

  Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden, deze zijn uitsluitend voor eigen gebruik.

  Velden met een * zijn verplicht.
  Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om de gewenste informatie te verschaffen, uw gegevens zullen niet worden verstrekt aan derden!