Gietvloer Almere

Een gietvloer is de ideale oplossing voor ruimtes zoals; garages, magazijnen, showrooms, werkvloeren, woningen, winkels en badkamers.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Gietvloer Almere

Een gietvloer is de ideale oplossing voor ruimtes zoals; garages, magazijnen, showrooms, werkvloeren, woningen, winkels en badkamers.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw nieuwe gietvloer in Almere, Zeewolde of Harderwijk

Wilt u uw pand in Almere, Zeewolde of Harderwijk stijlvol inrichten met een tijdloze vloer die optimaal bescherming biedt tegen schade, slijtage, vocht, stof en chemicaliƫn? Dan zoekt u de gietvloer van ABK Vloeren in Lelystad.

Verschillende gietvloeren

Gietvloeren zijn zelfnivellerende naadloze vloerafwerkingen, vervaardigd op basis van taai en elastisch polyurethaanhars, of een zeer hard epoxyhars. Gietvloeren zijn leverbaar in talloze kleuren en duocolor. Zo is het mogelijk om uw gietvloer perfect te laten aansluiten op uw bestaande inrichting in Almere, Zeewolde, Harderwijk of regio.

Welke eigenschappen krijgt uw gietvloer?

U krijgt de gietvloer in een twee-, drie- of vierlaagssysteem. Het systeem bepaalt de uiteindelijke eigenschappen van de vloer. Het oppervlak wordt zo respectievelijk krasvast, uv-bestendig, antislip of extra decoratief. De dikte kan hierdoor variƫren van 2 tot 5 mm.

Om de juiste gietvloer te krijgen die bij u past, raden wij u aan contact met ons op te nemen. Wij adviseren u dan gericht, indien gewenst vrijblijvend bij u in de hele regio Almere, Zeewolde of Harderwijk.

Vertrouwd familiebedrijf

ABK Vloeren is actief sinds 1982 in Almere, Zeewolde, Harderwijk en omgeving. Een echt familiebedrijf, met oprichter Arthur Bloch in het hechte team. Hij stelt zijn ruim 30 jaar ervaring ter beschikking om samen met zoon Michel tot perfecte resultaten te komen. ABK Vloeren staat hiermee garant voor een altijd betrokken, betrouwbare en hoogwaardige service.

Anderen bekeken ook:

Slijtvast 1 of 6 Sterk 2 of 6 Duurzaam 3 of 6 Stofvrij 4 of 6 Onderhoudsarm 5 of 6 Onderhoudsarm 6 of 6

Wat zeggen onze klanten?

5/5
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe vloer. Vandaag gelegd door een professioneel medewerker. Helemaal perfect. Wat ons betreft: 5 sterren!
M. ter Voorde
5/5
We hebben goed advies ontvangen over de verschillende vloeren. Ze weten waar ze over praten. Vriendelijk en vakkundig. De afspraken zijn goed nagekomen.
C. Meerveld