gietvloer-hilversum

Uw nieuwe gietvloer in Hilversum, Blaricum of Laren

Een gietvloer is een even praktische als decoratieve oplossing voor uw winkel, kantoor, showroom, garage, magazijn of woning. Deze naadloze en zelfnivellerende vloerafwerking is schitterend en duurzaam. U bepaalt zelf de stijl en kleur. Wilt u uw pand in Hilversum, Blaricum, Laren of ‘t Gooi op een moderne maar tijdloze manier inrichten met een vloer die optimaal beschermt tegen slijtage, vocht, stof, chemicaliën en schade? Neem dan nu contact op met ABK Vloeren in Lelystad.

Vertrouwd familiebedrijf

ABK Vloeren is een betrouwbaar familiebedrijf met grote expertise, door ervaring sinds 1982. Vanuit Lelystad werken wij ook in het Gooi (Hilversum, Blaricum, Laren, etc.). Oprichter Arthur Bloch zet hier, samen met zijn zoon, al zijn ervaring in voor het realiseren van perfecte en voordelige gietvloeren. Niet voor niets luidt het devies: “We doen het goed, of we doen het niet!”.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloeris opgebouwd als twee-, drie- of vierlaagssysteem. Deze precieze samenstelling en de bovenste laag bepalen uiteindelijk de specifieke eigenschappen van uw gietvloer. Zo wordt uw oppervlak bijvoorbeeld krasvast, uv-bestendig, antislip of extra fraai om te zien. Deze opbouw bepaalt ook de dikte: deze kan variëren van 2 tot 5 millimeter.

Advies over uw gietvloer

Natuurlijk moet u de juiste gietvloer krijgen. In de stijl die past bij uw huis of bedrijf in o.a. Hilversum, Blaricum of Laren. Het gekozen systeem moet geschikt zijn voor het gebruik van uw vloer. Vertel ons daarom over uw situatie, dan wijzen wij u op het product dat hier het best geschikt voor is. Neem nu contact met ons op voor meer advies en informatie.

Anderen bekeken ook:

Laat uw gegevens achter in het onderstaande formulier om direct een gietvloer offerte aan te vragen.
Gratis & geheel vrijblijvend.

Uw naam*

Woonplaats*

E-mail *

Telefoonnummer*

Aantal m²*

Ondergrond*

Type kunststofvloer*

Vraag of opmerking

Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden, deze zijn uitsluitend voor eigen gebruik.

Velden met een * zijn verplicht.
Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om de gewenste informatie te verschaffen, uw gegevens zullen niet worden verstrekt aan derden!