gietvloeren Almere

De beste gietvloeren van Almere, Zeewolde en Harderwijk

Gietvloeren zijn stijlvolle en praktische oplossingen voor de woning, badkamer, winkel,showroom, werkvloer, garage en het magazijn. Ze bieden optimaal bescherming tegen schade, slijtage, chemicaliën, vocht en vuil. ABK Vloeren realiseert dan ook gietvloeren bij zowel particulieren als bedrijven in o.a.: Almere, Zeewolde en Harderwijk.

Sinds 1982 is ABK in deze omgeving actief. Als familiebedrijf werken wij met een hecht team, met daarin o.a. oprichter Arthur Bloch en zoon Michel. U kunt bij ons dan ook altijd rekenen op de beste service in de regio Almere, Zeewolde, Harderwijk en ver daarbuiten.

Verschillende gietvloeren

Om u een vloer te bezorgen die past bij uw smaak en gebruik, adviseren wij u graag. Hierdoor maakt u de keuze voor het juiste product. Door de uiteenlopende bewerkingen zijn de verschillende eigenschappen te realiseren. Uw oppervlak wordt naar wens krasvast, antislip, uv-bestendig of extra bijzonder om te zien. De dikte van uw gietvloer(en) kan variëren van 2 tot 5 millimeter. Het twee-, drie- of vierlaagssysteem garandeert de kwaliteit en duurzaamheid.

Egale afwerking

Gietvloeren zijn zelfnivellerende, naadloze vloerafwerkingen. Ze worden vervaardigd op basis van hars. Dit kan een hard epoxyhars zijn, of een taai en elastisch polyurethaanhars. Deze zijn leverbaar in talloze kleuren en duocolor, wat de mogelijkheid geeft om onze gietvloeren in iedere stijlop te leveren. Dus ook in uw stijl in Almere, Zeewolde of Harderwijk.

Fraaie voorbeelden van gietvloeren

Voorbeelden van onze gietvloeren in Almere, Zeewolde en Harderwijk bekijkt u op deze website. Hiernaast bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom te Lelystad. Maak hiervoor nu een afspraak door contact met ons op te nemen.

Anderen bekeken ook:

Laat uw gegevens achter in het onderstaande formulier om direct een gietvloeren offerte aan te vragen.
Gratis & geheel vrijblijvend.

Uw naam*

Woonplaats*

E-mail *

Telefoonnummer*

Aantal m²*

Ondergrond*

Type kunststofvloer*

Vraag of opmerking

Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden, deze zijn uitsluitend voor eigen gebruik.

Velden met een * zijn verplicht.
Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om de gewenste informatie te verschaffen, uw gegevens zullen niet worden verstrekt aan derden!