Kunststof vloeren Almere

Voor schitterende kunststof vloeren in o.a. Almere, Zeewolde of Harderwijk gaat u naar ABK Vloeren. Ons veelzijdige aanbod, de hoogste kwaliteit en ruime vakkennis zijn te danken aan meer dan 30 jaar ervaring in het vak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kunststof vloeren Almere

Voor schitterende kunststof vloeren in o.a. Almere, Zeewolde of Harderwijk gaat u naar ABK Vloeren. Ons veelzijdige aanbod, de hoogste kwaliteit en ruime vakkennis zijn te danken aan meer dan 30 jaar ervaring in het vak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Dé kunststof vloeren van Almere, Zeewolde en Harderwijk

Met de juiste producten, inzichten en technische vaardigheden zorgen wij voor een duurzaam en fraai resultaat. Of u nu in Almere, Zeewolde of Harderwijk bent gevestigd. Neem nu contact met ons op,of bezoek op afspraak onze showroom.

Alle kunststof vloeren

U kunt bij ons terecht voor alle (kwaliteits-) kunststofvloeren. Zo is ABK Vloeren gespecialiseerd in gietvloeren, siergrindvloeren, mortelvloeren, coatingsystemen en instrooisystemen. Als middelgroot familiebedrijfin Lelystad bedienen wij in de hele regio Almere, Zeewolde en Harderwijk zowel particulieren als bedrijven. Bekend staan wij om onze om persoonlijke en hoogwaardige service. Ons credo: “We doen het goed, of we doen het niet!”.

Waarom kunststof vloeren?

De voordelen van kunststof vloeren zijn groot, in praktische en decoratieve zin. Zo zijn kunststof vloeren afhankelijk van de afwerking uitstekend bestand tegen vuil, stof en schade door vocht, slijtage, chemicaliën of ongelukken. Toch zijn kunststof vloeren bovenal schitterend om te zien en zijn ze geschikt voor ieder smaakvol interieur. Zeker omdat ze in talloze kleuren en duocolor uitvoerbaar zijn. Bekijk ze nu op deze website en in onze sfeervolle showroom.

Particulieren en bedrijven

ABK Vloeren bedient particulieren en organisaties in heel Almere, Zeewolde en Harderwijk. Dagelijks bedienen wij bedrijven, want in verschillende bedrijfstakken worden steeds meer eisen gesteld aan de eigenschappen van kunststof vloeren: de mechanische, chemische en thermische dichtheid, maar ook de vloeistofdichtheid (eventueel met PBV-certificaat) moet aan strenge regels voldoen.Tegen productieverlies en overlast zijn er bijvoorbeeld de U-crete en Polyurie Reha kunststof vloeren.

Wilt u weten over de mogelijkheden en de meest gepaste oplossing voor u? Neem dan nu contact met ons op voor persoonlijk advies.

Anderen bekeken ook:

Slijtvast 1 of 6 Sterk 2 of 6 Duurzaam 3 of 6 Stofvrij 4 of 6 Onderhoudsarm 5 of 6 Onderhoudsarm 6 of 6

Wat zeggen onze klanten?

5/5
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe vloer. Vandaag gelegd door een professioneel medewerker. Helemaal perfect. Wat ons betreft: 5 sterren!
M. ter Voorde
5/5
We hebben goed advies ontvangen over de verschillende vloeren. Ze weten waar ze over praten. Vriendelijk en vakkundig. De afspraken zijn goed nagekomen.
C. Meerveld