Vloeistofdichte Vloer Almere

Fraaie vloeistofdichte vloer voor Almere, Zeewolde en Harderwijk

Waar vuil, chemicaliën, oliën en andere vloeistoffen geen problemen mogen veroorzaken, vindt u de vloeistofdichte vloeren van ABK Vloeren. In de regio Almere, Zeewolde en Harderwijk gieten wij deze bij bedrijven in uiteenlopende bedrijfstakken. Met als resultaat: een vloeistofdichte vloer zonder naden, oneffenheden of andere problemen. Bijkomend voordeel: een prachtige vloer die niet zal misstaan in iedere prettige en representatieve woon- of werkruimte. Neem hiervoor nu contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag verder.

Hoge eisen aan vloeistofdichte vloeren

Nog nooit zijn er zoveel eisen gesteld aan bedrijfsvloeren. Niet alleen de mechanische, chemische en thermische dichtheid, maar ook de vloeistofdichte eigenschappen zijn van belang. En zelfs vereist, bijvoorbeeld in tankstations en metaalbewerkende bedrijven. Heeft u een dergelijk bedrijf in Almere, Zeewolde, Harderwijk of regio, kies dan voor de vloeistofdichte kwaliteitsvloer van ABK Vloeren. Wij gieten deze voor u, desgewenst met PBV-certificaat.

Uw specialist in vloeistofdichte vloeren

Bij ABK Vloeren heeft u de garantie van een perfecte vloeistofdichte vloer. Al sinds 1982 verzorgt ABK hoogwaardige kunststofvloeren in de hele regio Almere, Zeewolde en Harderwijk. Wij zijn een middelgroot familiebedrijf dat extra hoge kwaliteit legt in haar service en producten, zoals u dat mag verwachten van een familiebedrijf. Het devies is dan ook: “We doen het goed, of we doen het niet!”. Het resultaat is er naar. Zie dit zelf op onze foto’s, en maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Lelystad, waar u van harte welkom bent.

Anderen bekeken ook:

Laat uw gegevens achter in het onderstaande formulier om direct een vloeistofdichte vloer offerte aan te vragen.
Gratis & geheel vrijblijvend.

  Uw naam*

  Woonplaats*

  E-mail *

  Telefoonnummer*

  Aantal m²*

  Ondergrond*

  Type kunststofvloer*

  Vraag of opmerking

  Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden, deze zijn uitsluitend voor eigen gebruik.

  Velden met een * zijn verplicht.
  Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om de gewenste informatie te verschaffen, uw gegevens zullen niet worden verstrekt aan derden!